10.11.2018 – Премијера “Повратак исходишту” музичко сценски спектакл у Сава Центару – Београд од 20 часова – поводом 20 година рада и постојања КУД-а Копаоник из Лепосавића

Поводом 20 година постојања КУД-а Копаоник из Лепосавића организујемо премијерно музичко сценски спектакл  “Повратак исходишту” 10.11.2018 од 20 часова у Сава Центру у Београду

Nastupali smo u Šarinici na RTS-u gde smo najavili naš koncert predviđen za 10.novembar 2018 u Sava Centru u Beogradu povodom 20 godina postojanja našeg KUD-a Kopaonik iz Leposavića.
Premijera Muzičko scenskog spektakl u izvođenju KUD „Kopaonik“, Leposavić.
Muzičko scensko delo „POVRATAK ISHODIŠTU“, po scenariju i u režiji Vladimira Lazića, donosi nam sentimentalnu i duhovitu priču.
Devojka Milica poreklom iz Peći, želi da svom vereniku Stefanu, koji je srpskog porekla, a rođen je u Nemačkoj, pokaže bogato nasleđe predaka. U toj nameri, oni će nas povesti na putovanje duž Kosovsko Metohijskih oblasti posredstvom muzičko -folklornih numera
Ispričaće nam dirljivu priču o novom životu koji započinju. Za ovu priliku angažovani su dramski umetnici: Marina Ćosić i Vladimir Vučković,kao i Ljiljana Lašić, Jasmina Stojiljković, Milena Jakšić, Danica Petrović, Dušan Jakišić, Nenad Stojmenović, Stevan Piale, Predrag Miletić, sa kojima je snimljen filmski matrijal o neprolaznom Srpskom duhovnom nasleđu.
Uvereni smo da ćemo muzičko scenskom baladom „POVRATAK ISHODIŠTU“ potvrditi neprolazne vrednosti Srpske kulturne baštine Kosova i Metohije.

POZIVAMO SVE ZAINTERESOVANE ZA KUPE KARTU ZA VELIKI KONCERT U SAVA CENTRU (BEOGRAD) 10. NOVEMBRA OD 20 ČASOVA.
PRIHOD OD ULAZNICA BIĆE DONIRAN EPARHIJI RAŠKO-PRIZRENSKOJ ZA OBNOVU HRAMA SVETOG NIKOLE U KOSOVU POLJU I ZA OBEZBEĐIVANJE HRANE ZA NARODNE KUHINJE NA KOSOVU I METOHIJI.
SVI ZAINTERESOVANI KOJI ŽELE DA DOĐU U BEOGRAD SA KOSOVA I METOHIJE OBEZBEĐEN IM JE DIREKTAN PREVOZ IZ LEPOSAVIĆA NA KONCERT ! POLAZAK OD 12 ČASOVA ISPRED OPŠTINE KARTE TAKOĐE MOŽETE OBEZBEDITI U KUD-u. POVRATAK PO DOGOVORU POSLE KONCERTA !
POTREBNO JE DA SE NA VREME JAVE NA SLEDEĆI BROJ : +381 648224715, +381 2884 166, [email protected] ili putem INTERNET PRODAJE na sajtu EVENTIM-a

Please follow and like us:

20 година постојања КУД-а, ЈАВНИ НАСТУПИEdit

Повезани чланци